GenerationZ x Westbeach Filmfestival

🎥 Jaws, Titanic en Pirates of the Caribbean… maar dan op de golven van de Sloterplas! Tijdens het @westbeachfilmfestival deden afgelopen vrijdag 17 september maar liefst 20 (!) kinderen uit Amsterdam Nieuw-West mee met de outdoor filmworkshop van @generationzcreates.ams.

Gedurende de dag maakten de filmtalentjes mini remakes van grote blockbusters tegen de achtergrond van de Sloterplas.

Diezelfde avond nog werden de meesterwerken op het witte doek vertoond voor een uitzinnige menigte. De one-stop-filmshop was een unieke ervaring voor kinderen Ă©n begeleiders die diende als proefkeuken voor een nieuwe inspirerende reeks workshops die januari 2022 zal starten.

Geniet hieronder van de filmklassiekers: Titanic, Jaws en Pirates of the Carribbean á la GenZ!